La noapte, de la ora 5.00, in direct pe Pro TV, Lucian Bute se va lupta cu Alejandro Berrio (Columbia) pentru titlul mondial al semimijlociilor, versiunea IBF.

Dupa patru ani petrecuti peste Ocean, Lucian Bute este foarte aproape sa-si va
La noapte, de la ora 5.00, in direct pe Pro TV, Lucian Bute se va lupta cu Alejandro Berrio (Columbia) pentru titlul mondial al semimijlociilor, versiunea IBF.

Dupa patru ani petrecuti peste Ocean, Lucian Bute este foarte aproape sa-si vada visul cu ochii. Se poate realiza si sportiv, dar si material. Partida cu Berrio reprezinta o prima etapa spre deplina afirmare. In aceasta noapte, romanul are avantajul de a evolua pe teren propriu, gala disputandu-se in sala “Bell Center” din Montreal, unde 12.000 de spectatori vor fi alaturi de el. In cazul in care devine campion mondial, Bute si staff-ul sau vor putea dicta conditiile in care sa-si puna centura la bataie, astfel ca bursele romanului vor creste considerabil. Un eventual succes ii deschide drumul spre banii adevarati.

'Mr. Knockout>> imparte banii cu staff-ul sau
Pentru disputa cu pugilistul columbian, romanul va primi 400.000 de dolari, o suma buna pentru un challanger. Trebuie mentionat ca in contul pugilistului vor intra in jur de 200.000 de dolari, restul se vor duce pe taxe, dar si catre antrenor, doctor, dietetician si alte persoane d in echipa sa. “Berrio este un boxer foarte dur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.