Florentin Petre este sfatuit de bulgari sa nu se mai intoarca la echipa sa de club, TSK Sofia, dupa ce a inscris primul gol al Romåniei in meciul cu Luxemburg.

Romania a invins in Luxemburg (2-0), iar Bulgaria a fost tinuta in sah
Florentin Petre este sfatuit de bulgari sa nu se mai intoarca la echipa sa de club, TSK Sofia, dupa ce a inscris primul gol al Romåniei in meciul cu Luxemburg.

Romania a invins in Luxemburg (2-0), iar Bulgaria a fost tinuta in sah (1-1) de Albania. Tricolorii s-au calificat, astfel, la turneul final al Campionatului European din 2008 cu doua etape inainte de finalul preliminariilor. Rezultatele de miercuri seara i-au “inveninat” si mai mult pe vecinii de la Sud de Dunare, cu care ne aflam in razboi mediatic de cateva zile. Microbistii bulgari au “innebunit” cand au vazut ca drumul spre victoria noastra a fost deschis tocmai de un jucator care evolueaza la un club de-al lor. Florentin Petre avea si asa probleme la TSK Sofia. Acum, situatia sa a devenit foarte delicata. “Petre, nu te mai intoace aici”, este mesajul pe care i l-au transmis ultrasii bulgari pe diverse forumuri de pe Internet. Nici compatriotii nostri nu au stat cuminti. Site-ul publicatiei “7 Zile Sport”, cea care se intreba de ce exista romanii pe Pamant, a fost invadat de mesaje in care li s-a reamintit bulgarilor ca ei stau acasa, iar Mutu si ai lui merg la Euro. Si pentru ca suntem balcanici, din arsenal nu lipsesc injuraturi ce nu pot fi reproduse.

Un sud-coreean n-a mai putut reveni in Italia
In istoria fotbalului sunt multe cazuri in care unii jucatori care au marcat pentru nationalele lor nu s-au mai putut intoarce la echipele lor de club. Or, dupa ce s-au intors, au mai avut viata foarte scurta acolo. De exemplu, sud-coreeanul Ahn Jung-hwan, care a marcat golul de aur prin care Coreea de Sud a eliminat Italia din sferturile Campionatului Mondial 2002, a fost dat afara de Perugia. “Imi pare rau pentru Ahn, este un jucator cu potential enorm, dar trebuie sa inteleaga faptul ca viata sa aici ar fi un calvar fara sfarsit. Este mai bine sa plece”, a anuntat Luciano Gaucci, presedintele de atunci al Perugiei.

Bulgarii ne ameninta: 'Veti veni in Iad>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.