Inaintea partidei Ceahlaul - FC Vaslui, din etapa a 11-a a Ligii 1, conducatorii celor doua formatii s-au gandit ca nu ar fi rau sa insufleteasca atmosfera cu o mica balacareala. In bunul obicei al certurilor dintre oficialii cluburilor de pe prima
Inaintea partidei Ceahlaul - FC Vaslui, din etapa a 11-a a Ligii 1, conducatorii celor doua formatii s-au gandit ca nu ar fi rau sa insufleteasca atmosfera cu o mica balacareala. In bunul obicei al certurilor dintre oficialii cluburilor de pe prima scena, conflictul a pornit din senin. Fitilul a fost aprins de Adrian Porumboiu (foto), care l-a numit pe presedintele executiv al Ceahlaului, Grigore Sichitiu, ”biet metodist” si “om care a dat cu teul la Rapid”, si a facut referiri la modul cum s-a mentinut formatia lui Gheorghe Stefan pe prima scena fotbalistica a tarii. Deranjat de aceste aprecieri, fostul director rapidist a reactionat imediat, punand iesirea lui Porumboiu pe seama invidiei. “N-am nevoie sa ma califice el intr-un anume fel ori sa ma aprobe el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.