Un barbat de 60 de ani din Mangalia a fost gasit mort, ieri-dimineata, pe malul lacului Tatlageac. Gheorghe Dumitrescu era administratorul SC Lac Austacus SRL, firma care detine dreptul de folosinta a luciului de apa pe lacul Tatlageac, din apropier
Un barbat de 60 de ani din Mangalia a fost gasit mort, ieri-dimineata, pe malul lacului Tatlageac. Gheorghe Dumitrescu era administratorul SC Lac Austacus SRL, firma care detine dreptul de folosinta a luciului de apa pe lacul Tatlageac, din apropierea statiunii Olimp. Avea pe malul lacului cateva casute, unde obisnuia sa stea atunci cand avea treaba la lac. Miercuri seara a innoptat acolo, cum mai facuse de nenumarate ori, iar ieri-dimineata, la 7.30, unul dintre angajatii sai, Ilie Danut, l-a gasit mort. Era pe pat, acoperit cu o plapuma, iar trupul prezenta mai multe lovituri de topor in zona capului. Anchetatorii cred ca, cel mai probabil, barbatul a fost ucis in somn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.