In sfarsit, The Chemical Brothers ajung la Bucuresti. Maine seara, Sala Polivalenta va ramane in istorie cu un concert de lumini si sunete cum rar s-a vazut.     Tom Rowlands si Ed Simonsis vor veni in Romania cu o zi inaintea concertul
In sfarsit, The Chemical Brothers ajung la Bucuresti. Maine seara, Sala Polivalenta va ramane in istorie cu un concert de lumini si sunete cum rar s-a vazut.     Tom Rowlands si Ed Simonsis vor veni in Romania cu o zi inaintea concertului programat pentru maine seara in incinta Salii Polivalente din Parcul Tineretului. Tinand cont ca show-ul face parte din turneul de promovare a noului album "We Are the Night", lansat la 2 iulie vara aceasta, sunetul, luminile si proiectiile speciale sunt asigurate in totalitate de staff-ul Chemical Brothers, in numar de 30 de persoane. Doua tiruri cu echipament din Londra si unul din Kiev sosesc azi la Bucuresti.      ECLECTIC. "We Are The Night", cel de-al saselea album de studio (fara a fi puse la socoteala release-urile de single) poate fi definit ca orice alt album al trupei The Chemical Brothers: eclectic. Piesele foarte diferite intre ele, pastreaza aceleasi influente specifice ale trupei de hip-hop, big beat si alternative, iar un bun exemplu este chiar colaborarea cu revelatia alternative a acestui an, The Klaxons. Fanii genului big beat electronic vor experimenta un show exploziv, pe care "fratii chimici" il promit romanilor maine seara. Momentele speciale vor fi multe, cat si surprize. In deschiderea concertului vor incinge atmosfera Nathan Detroit, invitatul special al trupei, si romanii Pagal si Negru. Toate piesele vor fi interpretate live, iar pe langa hit-urile care i-au facut celebri de-a lungul timpului, britanicii vor mai "interpreta" si piese de pe noul album.     THE SALMON DANCE. Cum e de asteptat, cei doi artisti nu au avut cerinte iesite din comun, asa cum au avut alte trupe care ne-au calcat pragul. Organizatorii - The Mission - ne-au marturisit ca Tom si Ed si-au exprimat dorinta de a avea la dispozitie suc de aloe vera si sandvisuri cu somon. Faptul ca au ales somon este destul de amuzant avand in vedere ca cel mai recent extras pe single semnat de The Chemical Brothers se numeste "The Salmon Dance" si are ca personaj principal un somon care danseaza si canta alaturi de alti pesti. Si pentru ca ajung cu o zi mai devreme, Tom si Ed vor face un tur al Bucurestiului, iar seara vor iesi cel mai probabil in Studio Martin, unde Girls Night Party, dedicata numai fetelor, le va aduce la pupitru pe Miss Fitz (DJ-ita din Germania) si pe romancele Narcissa si Alexandra Marinescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.