Primul ministru Calin Popescu Tariceanu va avea, astazi, consultari cu reprezentantii partidelor parlamentare cu privire la proiectul de buget pentru 2008.Seful Executivului le-a adresat, marti, o invitatie partidelor parlamentare pentru a participa
Primul ministru Calin Popescu Tariceanu va avea, astazi, consultari cu reprezentantii partidelor parlamentare cu privire la proiectul de buget pentru 2008.Seful Executivului le-a adresat, marti, o invitatie partidelor parlamentare pentru a participa la consultari pe marginea proiectului legii bugetului de stat pe anul 2008.Presedintele PD, Emil Boc, declara, inca de acum o saptamana, ca premierul Tariceanu nu trebuie sa conteze pe parlamentarii PD la votul asupra bugetului de stat pe 2008 si sa "nu consume" cerneala pe invitatii la negocieri. Social-democratii au declinat invitatia. Presedintele PSD, Mircea Geoana, preciza marti ca premierul poate afla parerea Parlamentului si a partidelor parlamentare despre legea bugetului participand la dezbaterile din legislativ. La randul lor, conservatorii au anuntat ca vor participa la consultarile cu primul-ministru.Si PRM va raspunde afirmativ solicitarii premierului de a participa la consultarile pe tema bugetului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.