Una dintre cele mai valoroase handbaliste din Romania este in conflict deschis cu federatia de specialitate. Carmen Amariei Lungu, suspendata din activitatea sportiva pe o perioada de doi ani de clubul U Jolidon Cluj, dupa ratificarea cererii acestu
Una dintre cele mai valoroase handbaliste din Romania este in conflict deschis cu federatia de specialitate. Carmen Amariei Lungu, suspendata din activitatea sportiva pe o perioada de doi ani de clubul U Jolidon Cluj, dupa ratificarea cererii acestuia de catre Comisia de Disciplina si Consiliul de Administratie al FR Handbal, este decisa sa apeleze la forul european de profil pentru a i se face dreptate. „Am aflat ca sunt suspendata pe urmatorii doi ani din presa de specialitate si de la posturile TV, dar si de la ziaristii care m-au sunat pentru a-mi cere parerea. Sunt mai mult decat surprinsa de decizie, in conditiile in care mie nu mi s-a comunicat nimic, oficial si in scris, dupa cum spune regulamentul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.