Traficul de cosmar de pe soseaua Stefan cel Mare si bulevardul Mihai Bravu din sectorul 2 al Capitalei se va fluidiza de anul viitor. Municipalitatea a demarat lucrarile la un proiect de reorganizare a circulatiei in intersectia din zona Piata Obor,
Traficul de cosmar de pe soseaua Stefan cel Mare si bulevardul Mihai Bravu din sectorul 2 al Capitalei se va fluidiza de anul viitor. Municipalitatea a demarat lucrarile la un proiect de reorganizare a circulatiei in intersectia din zona Piata Obor, care prevede mutarea liniilor de tramvai ce ocolesc pasajul rutier pe mijlocul arterei. "Schimbarea amplasamentului sinelor va permite construirea a trei benzi pentru circulatia auto, pe ambele sensuri. Mai exact, liniile vor fi "suspendate" si vor trece pe deasupra galeriei de metrou. Statia va fi la suprafata, chiar langa accesul in subteran", ne-a declarat Gheorghe Udriste, directorul general al Directiei Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei. Potrivit proiectantului, atat cele doua peroane acoperite, cat si intrarea la metrou vor avea un design nou. Investitia va fi gata la mijlocul anului viitor si va costa municipalitatea aproape 13 milioane de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.