Sindicatele, patronatele si Guvernul nu reusesc sa ajunga la un acord in privinta salariului minim pe economie pentru anul viitor. Si asta pentru ca sindicatele cer 550 de lei, dar executivul ofera cu 100 de lei mai putin. Sindicalistii ameninta cu p

Sindicatele, patronatele si Guvernul nu reusesc sa ajunga la un acord in privinta salariului minim pe economie pentru anul viitor. Si asta pentru ca sindicatele cer 550 de lei, dar executivul ofera cu 100 de lei mai putin. Sindicalistii ameninta cu proteste in cazul in care revendicarea nu le va fi acceptata.

Reprezentantii patronatelor sustin aplicarea unui singur salariu minim pe economie, incepand de anul viitor, insa cer ca acesta sa fie de 460 de lei si nu de 550 de lei, cat solicita sindicalistii. Ei spun ca salariul minim pe economie ar trebui corelat cu profitul ramurilor din economie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.