Viata actritei Salma Hayek continua sa fie tumultoasa chiar si dupa ce mexicanca a devenit mamica. La aproape o luna de la venirea pe lume a fiicei sale, Valentina Paloma, Hayek se afla in mijlocul unui scandal iscat de inima zburdalnica a parteneru
Viata actritei Salma Hayek continua sa fie tumultoasa chiar si dupa ce mexicanca a devenit mamica. La aproape o luna de la venirea pe lume a fiicei sale, Valentina Paloma, Hayek se afla in mijlocul unui scandal iscat de inima zburdalnica a partenerului ei de viata, omul de afaceri Franiois-Henri Pinault. Gurile rele de la Hollywood afirma ca Pinault nu este doar tatal Valentinei, ci si al lui Augustin James, fiul fostului fotomodel Linda Evangelista. Se pare ca omul de afaceri a avut o relatie sentimentala cu Evangelista, la care a renuntat inainte de nasterea baietelului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.