Neatent. Fostul director al SIE, Claudiu Saftoiu, a fost amendat, ieri, de agentii de circulatie din Bucuresti, dupa ce a lovit un stalp cu masina in care se afla Accidentul a avut loc in jurul orei 12.00, in zona Pietei Unirii, la intersectia dintr
Neatent. Fostul director al SIE, Claudiu Saftoiu, a fost amendat, ieri, de agentii de circulatie din Bucuresti, dupa ce a lovit un stalp cu masina in care se afla Accidentul a avut loc in jurul orei 12.00, in zona Pietei Unirii, la intersectia dintre strada Dumitru Gonovici si calea Calarasilor din sectorul 3. Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Christian Ciocan, a confirmat pentru Newsin ca fostul director al SIE a fost amendat in urma acestui accident cu 6 puncte, adica 234 de lei. Claudiu Saftoiu se afla la volanul unui autoturism Mitsubishi si, la intersectia mentionata, a virat stanga, iesind de pe strada Dumitru Gonovici, si a lovit un stalp de sustinere a cablurilor electrice. Contactat telefonic, Claudiu Saftoiu a declarat ca accidentul a fost o eroare a sa in trafic. "M-am asigurat in stanga si in dreapta si am pornit. Nu am apreciat corect distanta si am acrosat stalpul. Cred ca aveam o viteza de 20 de kilometri pe ora", ne-a declarat Saftoiu. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.