>> Patriarhul Teoctist a murit pe 30 iulie, in urma unor complicatii survenite dupa operatia de prostata.

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) va anunta astazi o prima concluzie in cazul interventiei chirurgicale la care a fost supus Patri
>> Patriarhul Teoctist a murit pe 30 iulie, in urma unor complicatii survenite dupa operatia de prostata.

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) va anunta astazi o prima concluzie in cazul interventiei chirurgicale la care a fost supus Patriarhul Teoctist la sfarsitul lunii iulie, dupa ce au fost audiati membrii comisiilor chirurgicale si anestezice. Potrivit presedintelui Comisiei de jurisdictie a CMR, Gheorghe Borcean, colectarea datelor este un proces de durata. "Intr-o prima etapa, au fost adunate punctele de vedere ale unor experti in urologie si in terapie intensiva din tara. Intre timp, respectivele echipe au fost audiate si de catre alte organe de ancheta, la care au fost trimise dosarele. Dupa aceea, urmeaza audierea lor de catre CMR", a mai precizat el. Conform unor surse, comisiile de specialisti in chirurgie urologica si terapie intensiva au apreciat ca echipele care au efectuat interventia chirurgicala la care a fost supus fostul Patriarh al Romaniei au respectat procedurile. Dupa ce Comisia de jurisdictie a CRM va finaliza propria ancheta, punctul sau de vedere va fi transmis Comisiei Superioare de Disciplina, care va avea propria analiza.

9.00 dezbatere la csm
Sediul CSM
Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate cererea de revocare a procurorului-sef Doru Tulus de la Directia Nationala Anticoruptie.

10.00 targul de turism
Complex expozitional Romexpo
Astazi are loc deschiderea oficiala a celei de-a XVIII-a editii a Targului de Turism al Romaniei 2007.

14.00 decernare premii
Complexul Olimpic Sydney 2000, Izvorani
Decernarea trofeului "Campioni de Legenda" lui Ivan Patzaichin de catre Fundatia Casa Campionilor.

19.00 premiera la teatrul act
Calea Victoriei, nr. 126
Teatrul Act prezinta premiera spectacolului de teatru "Amalia respira adanc".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.