Candidatii PD vor ocupa prima pozitie pe buletinele de vot la alegerile pentru Parlamentul European, din 25 noiembrie, conform extragerii facute, ieri, de presedintele Biroului Electoral Central. Potrivit tragerii la sorti facute de presedintele BEC
Candidatii PD vor ocupa prima pozitie pe buletinele de vot la alegerile pentru Parlamentul European, din 25 noiembrie, conform extragerii facute, ieri, de presedintele Biroului Electoral Central. Potrivit tragerii la sorti facute de presedintele BEC, Gheorghe Florea, lista PD va fi urmata, in ordine, de cele ale PRM, PNL, PSD, UDMR si PC. La extragerea partidelor neparlamentare, prima formatiune a fost PNTCD. Acest partid va fi urmat de Partida Rromilor "Pro Europa", Partidul Verde, PIN, PNG-CD, PLD si Partidul Alianta Socialista. Gheorghe Florea a mentionat ca, potrivit legii privind alegerea de membrii in Parlamentul European, ultima pozitie pe buletinul de vot va fi ocupata de candidatul independent Ladislau Tokes.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.