Astazi, mascarada anchetarii profesorului Sinescu va avea o prima finalitate. Colegiul Medicilor din Romania a anuntat ca va transmite opiniei publice o prima concluzie dupa ancheta care taraganeaza de peste o luna si jumatate. O prima concluzie ext
Astazi, mascarada anchetarii profesorului Sinescu va avea o prima finalitate. Colegiul Medicilor din Romania a anuntat ca va transmite opiniei publice o prima concluzie dupa ancheta care taraganeaza de peste o luna si jumatate. O prima concluzie extrasa din opiniile expertilor urologi. Acesti experti urologi sunt insa condusi chiar de catre cel anchetat, adica de profesorul Ionel Sinescu, care este presedintele Asociatiei Urologilor din Romania. Acest organism profesional a fost atat de obiectiv si corect in exprimarea opiniei, incat a trimis, luna trecuta, un protest vehement la adresa presei care a indraznit sa-l critice pe Sinescu. Acelasi organism intentioneaza sa mai trimita un astfel de protest autoritatilor saptamana viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.