>> In orasul Medgidia continua lucrarile la drumuri.

Primarul orasului, Dumitru Moinescu sustine ca sunt 12 km de acoperit cu strat de rezistenta si uzura. Din cei 12 km, 7km au stratul de rezistenta pus urmand sa fie pus si cel de uzura.
>> In orasul Medgidia continua lucrarile la drumuri.

Primarul orasului, Dumitru Moinescu sustine ca sunt 12 km de acoperit cu strat de rezistenta si uzura. Din cei 12 km, 7km au stratul de rezistenta pus urmand sa fie pus si cel de uzura. De luni, lucratorii de la drumuri s-au apucat sa refaca si diferenta de 5 km din programul de asfaltari de anul acesta. La sfarsitul acestei luni vor incepe probele la centralele termice modernizate nr. 10, 11, 12, 13, 15 si 16. "Pana pe 10 noiembrie acestea vor fi puse in functiune", ne-a asigurat edilul municipiului Medgidia.

Aqua Park la Medgidia
Reprezentantii administratiei locale au primit o oferta din partea unui investitor pentru constructia unui parc de distractii acvatic la Medgidia. Investitia ar putea depasi un milion de euro. "Propunerea investitorului este de a-i pune la dispozitie, sub forma de concesiune, jumatate din parcul actual al orasului pe care el sa-l amenajeze sub forma unui parc de distractii acvatic. Pentru Medgidia ar fi foarte bine. Pe de o parte, locuitorii orasului ar avea unde sa-si petreaca timpul liber si sa se distreze, dar s-ar crea si noi locuri de munca iar patrimonial municipiului ar creste. Apoi, poate ca o parte din turisti nu ar mai veni pana la Mamaia si s-ar opri la Medgidia, evitand astfel si aglomeratia de pe litoral". Terenul pe care ar urma sa se ridice parcul acvatic de distractii are o suprafata de 4.500 mp. Intr-o viitoare sedinta a consiliului local municipal va fi supus spre dezbatere si proiectul vizand concesionarea acestui teren.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.