Proces. Cantaretul a fost dat in judecata pentru ca nu a platit garsoniera cumparata in secret prin programul de locuinte pentru tineret Cantaretul Mihai Constantinescu se judeca cu ANL, pentru o datorie neplatita la garsoniera pe care si-a cumparat
Proces. Cantaretul a fost dat in judecata pentru ca nu a platit garsoniera cumparata in secret prin programul de locuinte pentru tineret Cantaretul Mihai Constantinescu se judeca cu ANL, pentru o datorie neplatita la garsoniera pe care si-a cumparat-o in secret, in anul 2003. Recent evacuat din casa nationalizata in care a locuit in ultimii 20 de ani, Mihai Constantinescu s-a plans permanent ca n-are unde sa stea. El a ascuns ca si-a luat o casa de la ANL, evaluata acum la aproape 100.000 de euro, pe care ar fi vandut-o in primavara acestui an. ANL ii cere acum 1.524,34 euro, o diferenta pe care artistul a refuzat sa o achite, chiar si notificat de executorii judecatoresti. Potrivit documentelor de la dosar, Constantinescu a platit pe garsoniera 20.354,51 euro, achitand initial un avans de 8.771,51 euro, iar diferenta prin credit. Blocul cu pricina a fost ridicat pe o structura inceputa inainte de Revolutie si abandonata, iar dupa cumpararea garsonierei a intrat in vigoare o hotarare de guvern, prin care ANL a preluat din proprietatea publica a statului scheletul blocului deja construit. ANL a achitat constructia, iar cota parte pe care Constantinescu o are de plata este suma in litigiu. Cantaretul a recurs, insa, la un subterfugiu, sustin reprezentantii ANL, intrucat a rambursat creditul integral, cu putin timp inainte de emiterea hotararii de guvern. Contul s-a inchis, iar ANL nu a mai putut sa-si traga de acolo restul de bani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.