Magazinul Metro Cash&Carry Cluj va fi este redeschis clientilor, dupa finalizarea lucrarilor de extindere si modernizare derulate in ultimele luni. Compania a investit in programul de modernizare aproximativ 3,8 milioane euro. Lucrarile de extind
Magazinul Metro Cash&Carry Cluj va fi este redeschis clientilor, dupa finalizarea lucrarilor de extindere si modernizare derulate in ultimele luni. Compania a investit in programul de modernizare aproximativ 3,8 milioane euro. Lucrarile de extindere a reprezentantei Metro au avut ca rezultat marirea centrului de distributie, care in prezent are spatii de vanzare de 7.500 metri patrati, in crestere cu 10% fata de suprafata initiala. In acelasi timp au fost extinse si raioanele de birotica si media cu aproximativ 70%. Totodata, a fost reorganizat departamentul de vinuri si cel de gradina. "Conceptul cash&carry este special creat pentru nevoile clientilor profesionisti. Oferirea de servicii imbunatatite si marfuri de calitate constituie prioritatea noastra zilnica", a declarat, intr-un comunicat, pentru Mediafax, Vladimir Vava, directorul operational al Metro Cash&Carry Romania si Moldova.Compania deruleaza un program de modernizare a centrelor MetroInvestitia in magazinul din Cluj se inscrie in programul de modernizare a unora dintre reprezentantele Metro Cash&Carry deschise in Romania, derulat de retailer. In urma acestui program, anul trecut au fost extinse 3 centre din Timisoara, Brasov si Bucuresti (Militari), investitia medie pentru remodelarea fiecarei unitati ridicandu-se la 4,3 milioane euro. Saptamana trecuta, Metro Cash&Carry a redeschis si magazinul din Suceava, unde lucrarile de modernizare au costat 3,5 milioane euro. In prezent, reteaua detine 4 magazine in Bucuresti si alte 19 unitati in orasele mari din Romania. Planurile retailerului vizeaza in primul rand consolidarea afacerii pe piata locala, in aceasta directie, Metro intentionand sa mai deschida in Romania cel mult trei sau patru magazine in urmatorii doi-trei ani.
Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,4 miliarde lei (1,53 miliarde euro), in avans cu 12% fata de 2005, si un profit net de 233,5 milioane lei (66,2 milioane euro). Grupul german Metro este prezent pe piata din Romania cu divizia de cash&carry, dar si prin lantul de hipermarketuri Real.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.