MILREX 07 este cel mai mare exercitiu militar organizat de armata romana din 1990 pana astazi si a implicat peste 8.800 de militari si 1.700 de echipamente militare in trei locatii Cincu, Smardan si Capu Midia.  O evaluare a intregului exerciti
MILREX 07 este cel mai mare exercitiu militar organizat de armata romana din 1990 pana astazi si a implicat peste 8.800 de militari si 1.700 de echipamente militare in trei locatii Cincu, Smardan si Capu Midia. O evaluare a intregului exercitiu MILREX 07 va fi efectuata pe 19 octombrie la finalul programului manevrelor. Presedintele Traian Basescu a fost ieri la Poligonul Cincu, din judetul Brasov. Seful statului a ajuns la Cincu in jurul orei 11.00, cu un elicopter. Peste 3.500 de militari ai fortelor terestre si aeriene din cadrul Armatei Romane si peste 1.500 de dispozitive militare au fost mobilizate la poligonul din Cincu pentru MILREX 07. Presedintele Traian Basescu a declarat ca: „spre deosebire de acum doi ani, exercitiul a fost mai complex si a implicat mai multa tehnica si mai multi oameni“, a spus Traian Basescu. La Cincu a avut loc demonstratii de tactica militara, urmata de exercitii de trageri cu arme de foc.

1.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.