Maine are loc a II-a editie a "Bursei locurilor de munca ce se adreseaza in exclusivitate tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului".

Bursa locurilor de munca dedicata tinerilor care parasesc centrele de plasament si centre
Maine are loc a II-a editie a "Bursei locurilor de munca ce se adreseaza in exclusivitate tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului".

Bursa locurilor de munca dedicata tinerilor care parasesc centrele de plasament si centrele de primire a copilului din cadrul serviciilor publice specializate si al organismelor private autorizate in domeniul protectiei copilului se oganizeaza maine, incepand cu ora 9 dimineata, in incinta salii de sport a Colegiului Tehnic "Petru Maior". Dumitru Pelican, director executiv al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca, a precizat ca pana pe 16 octombrie se inscrisesera 90 de agenti economici cu o oferta de 2.261 locuri de munca, din care majoritatea, respectiv 1.252 posturi, destinate muncitorilor calificati, 701 locuri pentru muncitori necalificati, 36 posturi pentru absolventii de facultati si 271 locuri de munca pentru tinerii cu studii medii. z

>> AMOFM isi propune sa faciliteze accesul la un loc de munca pentru tinerii proveniti din centrele de plasament si centrele de primire a copilului.

>> Colegiul Tehnic "Petru Maior" are sediul in Bd. Timisoara nr. 6, sector 6.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.