Paza buna. Un SPP-ist a supravegheat-o atent, chiar din sala, pe sotia premierului pe tot parcursul probei scrise la examenul pentru notari publici Sotia premierului Tariceanu, Ioana, a fost atent vegheata de o garda de corp chiar si in sala de exam
Paza buna. Un SPP-ist a supravegheat-o atent, chiar din sala, pe sotia premierului pe tot parcursul probei scrise la examenul pentru notari publici Sotia premierului Tariceanu, Ioana, a fost atent vegheata de o garda de corp chiar si in sala de examen. Ieri, avocata Ioana Tariceanu a sustinut proba scrisa la examenul pentru notari publici, luptandu-se cu alti 300 de candidati pentru cele 74 de locuri. Examenul s-a desfasurat intr-o sala a Facultatii de Electronica din cadrul Politehnicii Bucuresti si a inceput la ora 09.00. Candidatii au avut la dispozitie trei ore ca sa arate ca sunt pregatiti pentru a deveni notari publici. Printre procurorii, magistratii si avocatii care au intrat in sala de examen, cu subiectele s-a luptat si un SPP-ist care, au sustinut sursele noastre, a fost nevoit sa intre in examen, asemeni oricarui candidat, pentru a o putea supraveghea indeaproape pe sotia premierului. Ioana Tariceanu a avut subiecte legate de notiuni ale actului juridic, despre bunurile comune ale sotilor si despre proceduri de numire a notarului public. La iesirea din sala, sotia primului ministru a sustinut ca subiectele au fost usoare, iar emotiile, pe care initial le-a avut, i-au trecut pentru ca e obisnuita cu examenele. "Am avut examene multe la viata mea", a spus Ioana Tariceanu. Urmatoarea proba - cea orala - va avea loc vineri dimineata. La examen s-a prezentat si deputatul PD Daniel Buda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.