Gratie trigonului pe care planeta Saturn il realizeaza cu Pluto va avea loc o considerabila consolidare profesionala, insotita de o serie de schimbari benefice. De asemenea, viata sentimentala poate cunoaste o adevarata revigorare la acest inceput d
Gratie trigonului pe care planeta Saturn il realizeaza cu Pluto va avea loc o considerabila consolidare profesionala, insotita de o serie de schimbari benefice. De asemenea, viata sentimentala poate cunoaste o adevarata revigorare la acest inceput de an. Eforturile pentru intrarea in noile coordonate ale momentului sunt ceva mai considerabile decat pana acum, deoarece adaptarea din mers si supletea vor fi necesare pentru a nu rata ocaziile extrem de favorabile ale acestor doua zile, dar si ale perioadei imediat urmatoare. Sansele in prietenie si in dragoste sunt foarte mari, mai ales ca astazi si maine parteneriatele si prieteniile sunt dezinteresate total. Sunt insa posibile dezordini nervoase sau respiratorii.

Berbec
Va puteti bucura de senzatii tari, de provocari in dragoste, ba chiar puteti infrunta anumite pericole de dragul iubitului sau iubitei. Nu va dati inapoi de la nimic, aceasta este chiar natura dumneavoastra astazi si maine si va simtiti foarte bine asa. Aveti un entuziasm periculos care va poate conduce la actiuni precipitate, imprudente, insuficient pregatite. Atrageti atentia anturajului prin tot felul de intr ebari cheie, lansati tot felul de provocari si va revoltati daca cineva nu va da dreptate.

Taur
Nu incercati sa scapati dintr-o situatie care este in masura sa va propulseze si nicidecum nu va limitati la ceea ce ati avut pana acum! Adorati sa petreceti ore in sir in fata oglinzii, sa va rasfatati, sa va dezvoltati gusturile exotice. Trigonul pe care planta Saturn il realizeaza cu semnul dumneavoastra va amplifica gandirea pozitiva colaborarile de orice fel, cat si planificarea unor actiuni de mare importanta pentru viitorul dumneavoastra. In consecinta, astazi si maine puteti pune bazele unor colaborari fructuoase, chiar daca initial nici nu intuiti unde veti ajunge.

Gemeni
Tendintele imperative pot deveni incomode pentru ceilalti sau altfel spus puteti fi ca un ghimpe pentru cei mai multi. Faceti o selectie riguroasa in randul prietenilor, sau rupeti chiar anumite legaturi pe care le considerati deficitare. Astazi si mainepregatiti o serie de strategii pentru viitor, pe plan profesional. Daca aveti de incheiat contracte importante ganditi de doua ori inainte de a actiona! Momentul este favorabil numai celor care isi vor lua toate masurile de precautie. Sunt posibile anumite excese afective, va puteti intinde mai mult decat va este plapuma.

Rac
Sunt doua zile deosebit de propice, deoarece totul este in avantajul dumneavoastra. Aventurile financiare ar putea fi declansate de clipele de nerabdare sau de o implicare prea mare. Va doriti foarte mult o relatie mai deosebita in viata personala, cu atat mai mult cu cat aveti foarte multe de oferit. Chiar si cei care nu au inca o relatie serioasa vor experimenta fiorii dragostei, deoarece se amplifica stimulii emotionali si apar noi oportunitati in sectorul personal. Nu dati cu piciorul unor afaceri mai vechi care dintr-un motiv sau altul nu va mai starnesc asa mult interesul!

Leu
Sunteti pregatiti sa faceti fata oricarei provocari oricat de dificile. Cineva din anturajul apropiat doreste sa va aiba in preajma, sa va capteze atentia. Din pacate sunteti atat de prinsi cu propriile probleme incat nu dati importanta acestui aspect. Actiunile sunt astazi si maine rapide si decisive, sunstinute de potentialul constructiv, iar tensiunile de pana acum se dezamorseaza complet. Ati scapat definitiv de obstacolele si de munca coplesitoare la care v-a obligat vreme de doi ani prezenta lui Saturn in Leu. Puteti in sfarsit rasufla usurati!

Fecioara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.