Incercånd sa-l atace pe Hagi, Gigi Becali a reusit un autodenunt spectaculos

In stilul sau deja celebru, Gigi Becali a reusit sa-si bata un nou cui in talpa. Incercand sa-l improaste cu noroi pe Hagi, Becali s-a pus singur intr-o si
Incercånd sa-l atace pe Hagi, Gigi Becali a reusit un autodenunt spectaculos

In stilul sau deja celebru, Gigi Becali a reusit sa-si bata un nou cui in talpa. Incercand sa-l improaste cu noroi pe Hagi, Becali s-a pus singur intr-o situatie jenanta, recunoscand nici mai mult, nici mai putin ca ii rezolva fostului fotbalist chestiunile amoroase. Practic, actualul patron al Stelei ii aranja “Regelui” intalniri intime cu balerine, actrite si alte domnisoare disponibile. Fara sa sesizeze ridicolul situatiei, latifundiarul s-a afundat in dezvaluiri intime, deloc cavaleresti. “Cand sa cunoasca el o fata, cand s-o mai curteze, cand sa se mai culce cu ea? Mie imi parea rau de el. Si cu toate astea, Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucuresti. Le-a cunoscut numai prin mine. A vazut o actrita la televizor. A zis 'mama, ce gagica>>. Eram prieten cu un artist plastic, Virgil Mihailescu. Mi-a dat telefonul ei, am sunat-o pe aia. Ma intalneam cu ea, o convingeam ca e ocupat, sa se miste rapid... ca dupa aia pleaca in cantonament. Nu eram peste, doar il ajutam. O vedeta de televiziune l-a plimbat vreo luna. Ce i-am facut? I-am inchis in casa pe dinafara si am luat cheia. I-am spus ei: 'Nu pleci de acolo pana nu faci dragoste cu Hagi>>. La Opera Romana aveam doua prietene, eram combinat cu amandoua. I-am facut cunostinta cu una si i-am dat-o. Dar el o voia si pe a mea! I-am zis 'bai, nebunule, asta e a mea, ma iubeste>>”, sunt doar cateva din destainuirile de alcov facute de Gigi Becali in emisiunea “Nasul”.

A depus marturie mincinoasa la procesul de divort al lui Hagi
Un alt autodenunt marca Gigi Becali este cel legat de marturia mincinoasa in favoarea lui Hagi la procesul de divort de prima sotie, Leni Celnicu, careia i-a cerut apoi iertare in genunchi chiar pe treptele unei biserici. Degeaba afirma acum, dupa 15 ani, ca are pe constiinta acele declaratii. Publicul insa il va taxa. Latifundiarul din Pipera a mai mentionat ca Hagi este “un rege cu coroana de tinichea, un rege vagabond”. “Ca antrenor nu poate sa fie nici macar soldat, pentru ca e salbatic, nu se poate intelege cu oamenii”, a spus el, aducand ca argumente spusele jucatorilor din Ghencea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.