Razboiul dintre Gica Hagi si Gigi Becali a avut marti noapte, la emisiunea "Nasul", de la B1 TV, un nou episod, cel mai penibil si mai mizerabil din cate s-au "jucat" de la declansarea conflictului, dupa demisia "Regelui" de la Steaua. Dezvaluirile f
Razboiul dintre Gica Hagi si Gigi Becali a avut marti noapte, la emisiunea "Nasul", de la B1 TV, un nou episod, cel mai penibil si mai mizerabil din cate s-au "jucat" de la declansarea conflictului, dupa demisia "Regelui" de la Steaua. Dezvaluirile facute de Hagi la plecare, legate in primul rand de atmosfera proasta pe care i-a facut-o patronul la echipa in cele doua luni de mandat, plus cele foarte putine de ordin personal, care au vizat lucruri deja cunoscute publicului, l-au scos din minti pe Becali, care s-a trezit cazand vertiginos in sondaje. De aceea, in emisiunea de marti seara a ales calea unui atac dur, fara precedent, care l-a coborat, in mod sigur, si mai mult in ochii suporterilor stelisti, dar si in cei ai neutrilor.
"El a pozat intr-o victima perfecta, atata talent de victima n-am vazut in viata mea. Lumea il iubeste neconditionat, nu trebuie sa se justifice. El a vrut astfel sa ma distruga pe mine, sa distruga imaginea mea. Cea mai mare durere a mea a fost ca a spus ca el a avut grija de mine si ca eu ma folosesc de oameni. Toata viata lui nu va avea un prieten cum i-am fost eu. Bate campii! As fi tampit sa cred ca oamenii ma vor iubi mai mult pe mine decat pe el, dar nu poti sa-mi iei demnitatea. A vrut sa ma execute, am vazut un talent de escroc international, de mare parsiv, ca jignesc gloriile Stelei, l-a invatat cineva sa spuna asta. Hagi are caracter zero, caracter murdar. Am eu nevoie sa fiu curtean la rege? Aveam nevoie sa joc teatru in fata lui?", si-a inceput Becali tirada, numindu-l pe hagi "Rege" pe toata durata emisiunii. Gigi Becali a mentionat ca Hagi este "un rege cu coroana de tinichea, un rege vagabond", apoi l-a caracterizat ca tehnician. "Ca antrenor nu poate sa fie nici macar soldat, pentru ca e salbatic, nu se poate intelege cu oamenii", a comentat patronul stelist. Apoi a sustinut ca Olaroiu nu este de partea lui Hagi in acest conflict, desi antrenorul de la Al Hilal s-a declarat public impotriva interventiei patronului in alcatuirea echipei. "Oli mi-a zis ca, daca venea Hagi presedinte la Steaua, el pleca, ca nu poate sa lucreze cu Hagi. Olaroiu i-a dat mesaj varului meu dupa meciul cu CFR: Virgil, arabii nu mi-au dat banii, am bagajele facute. L-am sunat si i-am zis in gluma ca nu am cum sa-l aduc acum. Hagi vroia sa ma nenoroceasca cand strangea semnaturi sa ma indeparteze de la Steaua, i-am multumit ca mi-a facut un bine, cu ocazia aia am luat acte de la Viorel Paunescu de sase milioane pentru ce investisem la Steaua (n.r. acum cinci ani). Mai rau pe pamant nu s-a vazut, ca nasul sa incerce sa-l distruga pe fin", a acuzat Becali. Acesta a pretins ca jucatorii i s-au plans permanent de comportamentul lui Hagi. "Ne ia din personalitate, tipa la noi, spuneau. Toti se plangeau. Turcii, baskanii, au spus ca Hagi e un om cu care e imposibil sa lucrezi", a adaugat patronul Stelei.
"Lumea barfeste ca Balint e homosexual, dar suta la suta nu e adevarat"
Gigi Becali a vorbit si despre declaratiile lui Olaroiu, care lasase sa se inteleaga ca Gabi Balint ar fi homosexual: "Lumea barfeste, dar suta la suta nu e adevarat, ca stiu. Am vrut sa-l scot pe Hagi dintr-un anturaj. Jucatorii barfeau, bine ca n-a venit si Balint. Nu e adevarat, mai, am zis". Apoi a trecut la atacuri murdare la adresa lui Hagi. A povestit cum, inainte de Revolutie, a licitat pentru Hagi un Mercedes "cu 16 supape", pana la 450.000 de lei, bani pe care Hagi nu avea de unde sa-i ia. Becali a spus ca a imprumutat bani de la "o fata" si cei mai multi bani, 300.000 de lei, de la tatal sau, care i-a adunat noaptea de la prieteni. "M-a ajutat el mai mult sa zicem, ma mai foloseam de numele lui, imi mai dadea cheile de la casa, mai mergeam cu masina lui", a amintit Gigi Becali. "Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucuresti, pe care le-a cunoscut prin mine. Nu eram peste, doar il ajutam. Ca sa vedeti cum avea grija de mine, va spun ca ma suna la trei noaptea sa-mi spuna ca se certase cu Belodedici si Balint, il faceau pitic, il jigneau", a povestit Becali, sustinand ca are pe constiinta si o marturie mincinoasa in favoarea lui Hagi la procesul de divort de prima sotie, careia i-a cerut apoi iertare. Gigi Becali a mai spus ca in urma cu trei luni cineva i-a transmis ca Anghel Iordanescu ar fi spus ca vrea sa vina la Steaua sa faca treaba impreuna cu Hagi: "In mintea lui, Hagi mai crede ca poate lua clubul".
Fostele glorii impotriva lui Gigi
Tudorel Stoica si Gabi Balint s-au declarat dezgustati de atacul patronului, in timp ce Emeric Ienei (foto) a marturisit ca atunci cand s-a ajuns la dezvaluiri despre viata intima a lui Hagi, "mi-a fost si jena sa mai ascult".
Tudorel Stoica, fostul capitan al Stelei in anii '80, a comentat ieri pentru Mediafax cu dezgust atacul lui Gigi Becali la Hagi. "Cand a vrut sa-i dea replica lui Hagi, ma asteptam ca domnul Becali sa vorbeasca de lucruri profesionale. Dar pana la urma nu am inteles daca e gigolo sau nu. Sunt de partea lui Hagi, cred ca a spus adevarul. Nu a procedat corect cu el. Nu inseamna ca daca stii sa faci bani, te pricepi si la echipa, si la lucruri tehnice. Apoi, in momentul in care s-au dus jucatorii la el, trebuia sa le spuna ca treaba lor este sa joace nu sa comenteze ce face antrenorul sau cum e antrenorul. Gigi Becali l-a jignit pe Hagi, dar procedand astfel a jignit clubul si suporterii. In ritmul asta, astfel de lucruri o sa se propage, antrenorii o sa devina si sclavii patronului, dar si sclavii jucatorilor, daca o sa li se ia autoritatea asa. Nici pentru fotbalul romanesc nu este bine ce face", a afirmat Stoica. Un al fost jucator stelist, Gabi Balint, a afirmat ca este "satul pana in gat de astfel de mizerii": "Vreau sa stau linistit sa nu mai aud de asa ceva. Nu este vorba ca ma simt eu jignit. Daca sunt denigrate valorile Stelei? Pai, uitati-va, ca Hagi este ultimul exemplu". Fostul antrenor al Stelei din anii '80, cunoscut pentru pozitiile sale moderate, l-a felicitat pe Hagi, pentru ca a spus lucrurilor pe nume si nu crede ca acesta a exagerat cu ceva. "El a vorbit despre ce i s-a intamplat. Nu negam ca Gigi Becali nu a facut multe pentru Steaua, dar nu el face performanta, ci echipa face performanta. Atitudinea lui a dus in derizoriu meseria de antrenor. Daca ai un contract cu un tehnician, atunci lasa-l sa faca treaba pana la capat. Imi pare foarte rau ca au stricat relatia care au avut-o. Sunt de acord cu Hagi, el a facut atatea si nu merita sa i se intample acest lucru. Nu banii fac valoarea, ci valoarea aduce banul. Dupa cum vedeti, valorile Stelei nu se bucura de consideratie. Au fost complet eliminate. Cati jucatori din marea echipa a Stelei lucreaza acum la Steaua? Se incearca sa se distruga sistematic aceasta bravura a lor. O sa ajunga sa domine cei care in afara de bani nu au nimic. Apoi, nu sunt de acord sa dai detalii despre niste lucruri intime, la un moment dat mi-a fost si jena sa mai ascult", a declarat Ienei pentru Mediafax. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.