Administratia Fluviala a Dunarii de Jos va implementa pana la inceputul lunii decembrie un program PHARE pentru aplicarea sistemului de procesare a datelor topohidrografice si de producere a hartilor de navigatie electronica, valoarea investitiei fii
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos va implementa pana la inceputul lunii decembrie un program PHARE pentru aplicarea sistemului de procesare a datelor topohidrografice si de producere a hartilor de navigatie electronica, valoarea investitiei fiind de 147.000 euro. Potrivit unui comunicat remis NewsIn de MT, programul PHARE urmareste imbunatatirea sigurantei, calitatii si eficientei in sectorul transporturi. Hartile vor fi folosite pentru vasele maritime care navigheaza pe sectiunea Sulina-Braila si pentru navigatia fluviala interioara pe sectorul roman al fluviului Dunarea. Valoarea investitiei este de 147.046 euro, din care 105.873 euro fonduri nerambursabile si 41.173 euro cofinantarea Guvernului de la bugetul de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.