Litigii. Parlamentarul i-a deschis doua procese fostei iubite La cateva zile dupa ce fosta iubita a deputatului PD de Prahova William Branza i-a deschis acestuia un proces in care solicita incredintarea fetitei lor, deputatul i-a raspuns cu aceeasi
Litigii. Parlamentarul i-a deschis doua procese fostei iubite La cateva zile dupa ce fosta iubita a deputatului PD de Prahova William Branza i-a deschis acestuia un proces in care solicita incredintarea fetitei lor, deputatul i-a raspuns cu aceeasi moneda. William Branza a dat-o in judecata in doua procese separate pe Angela Mihalcea, iubita lui de pana acum un an, solicitand si el custodia copilului. Prima actiune inaintata de Branza are termen peste cateva zile. "Este o sicana. Daca intr-adevar voia copilul, deschidea el primul procesul de incredintare a minorului, inca de acum un an", ne-a declarat avocata Angelei, Otilia Balcescu. CANCAN a prezentat, in exclusivitate, acum cateva zile, acuzatiile reciproce ale deputatului si fostei sale iubite. William Branza sustine ca Angela i-a rapit copilul, iar femeia ca deputatul tine cu tot dinadinsul sa aiba fetita aproape, pentru plusul de imagine pe care i l-ar aduce in campania electorala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.