"Am auzit ca in Romania, zilele acestea sunt la moda carnatii. As vrea sa stiu cand a fost ultima data cand ati fost mituit? Ce aveti in cont? Cat din mita este in contul bancar. Puteti fi cumparat? Raspundeti cu da sau nu", i s-a adresat
"Am auzit ca in Romania, zilele acestea sunt la moda carnatii. As vrea sa stiu cand a fost ultima data cand ati fost mituit? Ce aveti in cont? Cat din mita este in contul bancar. Puteti fi cumparat? Raspundeti cu da sau nu", i s-a adresat ministrului Educatiei Pam Evenhuis, presedintele fundatiei Politiek Cafe, in deschiderea unei mese rotunde pe tema schimbarilor aduse invatamantului romanesc prin noul pachet de legi promovat de guvern.

Mai mult sau mai putin surprins de stilul in care a fost abordat, Cristian Adomnitei a zambit si a spus ca este foarte emotionat, mai ales pentru faptul ca intrebarile ce-i vor fi puse sunt mai putin previzibile decat cele cu care este asaltat zilnic de jurnalisti sau de parinti.


"Cea mai mare tentatie pe care o pot avea sunt prajiturile. Daca vrei sa fiti prieten cu mine, aduceti-mi dulciuri"
Mediafaxa€¢ Aria Spagii. Asta e Romania?
song from Chirita of Barzoieni, versuri: Iarina Demian,mizica: Tudor Chirila


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.