Dani si George sunt doi dansatori din trupa Voodoo care vor sa-si faca imagine declansand un scandal. Baietii considera ca pot deveni cunoscuti pe piata atacandu-l dur pe unul care are notorietate, respectiv pe Cornel Pasat. Cei doi dansatori afirma
Dani si George sunt doi dansatori din trupa Voodoo care vor sa-si faca imagine declansand un scandal. Baietii considera ca pot deveni cunoscuti pe piata atacandu-l dur pe unul care are notorietate, respectiv pe Cornel Pasat. Cei doi dansatori afirma ca show-urile lui Pasat sunt destul de slabe si il acuza pe liderul de la Flamingo ca isi retuseaza pozele pe calculator. George, unul dintre baietii invidiosi pe succesul lui Cornel ii reproseaza acestuia ca a avut succes in cariera datorita influentei fostei sale iubite, Oana Roman. Componentul Voodoo sustine ca, fara Oana, Pasat nu ar fi intrat in lumea showbizului si ca fiica lui Petre Roman il sustine chiar si acum pe fostul ei iubit. "Cei doi striperi au o parere eronata si aberanta", se apara veteranul dansator. Liderul baietilor de la Flamingo marturiseste ca a avut o relatie deosebita cu Oana Roman, in care au impartit si afacerile, dar afirma ca fara talent nu ar fi avut succes.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.