Inlocuire. Marcel Popescu, actualul sef, si Eugen Colita, adjunctul sau, ar putea fi pusi pe liber Agitatie mare intr-unul dintre cele mai importante cluburi sportive din Romania. Chiar daca oamenii se feresc sa spuna direct, pe la colturi toti suso
Inlocuire. Marcel Popescu, actualul sef, si Eugen Colita, adjunctul sau, ar putea fi pusi pe liber Agitatie mare intr-unul dintre cele mai importante cluburi sportive din Romania. Chiar daca oamenii se feresc sa spuna direct, pe la colturi toti susotesc. "Se aude ca dispare Popescu si ca vine Dinu in locul lui", murmura angajatii CS Dinamo. Unii ingrijorati ca si-ar putea pierde locurile de munca, altii bucurosi. Reactiile fiecaruia difera in functie de antipatia sau ingaduinta pe care le-o arata actualul presedinte al CS Dinamo. Chestorul Marcel Popescu ar implini, pe 1 ianuarie anul viitor, opt ani de cand conduce destinele "ros-albilor". Se pare ca functia de presedinte la CS Dinamo va fi ocupata de Cornel Dinu, om al carui nume aproape ca se confunda cu istoria clubului din soseaua Stefan cel Mare. De unde pornesc zvonurile? De ceva timp, in club sunt verificari intense. Controale. Atat lui Popescu, cat si vicepresedintelui Eugen Colita li se reproseaza, in principal, rezultatele din sezonul trecut, cand Dinamo a obtinut, la sporturi de echipa, titlurile doar la rugby si baseball, dar si alte "maruntisuri" privind bazele sportive. Daca Eugen Colita se pare ca e bolnav, Marcel Popescu a fost categoric. "E doar un control de rutina din partea Ministerului de Interne. Au fost si multe altele, daca a existat vreo neregula, cat de mica, a fost remediata de mult. Nu pot fi dat asa usor la o parte, ma sustin rezultatele. Dinamo e in continuare pe primul loc la cluburi in Romania. S-apoi, mai sunt si vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman", a declarat Popescu. "Ca sa dai afara pe cineva, trebuie sa pui pe altul in loc. Cine ...?!", a punctat acesta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.