Ancheta. Procurorii au noi indicii in cazul avocatei disparute Inspectorul principal Cristian Cioaca a anuntat ca doreste sa se tranfere de la Brasov la Politia din Pitesti. Politistul banuit ca a ucis-o si a taiat-o in bucati pe sotia sa, avocata E
Ancheta. Procurorii au noi indicii in cazul avocatei disparute Inspectorul principal Cristian Cioaca a anuntat ca doreste sa se tranfere de la Brasov la Politia din Pitesti. Politistul banuit ca a ucis-o si a taiat-o in bucati pe sotia sa, avocata Elodia Ghinescu, si-a motivat intentiile de transfer prin aceea ca, astfel, ar fi mai aproape de copilul sau. Si asta pentru ca micutul Patrick, in varsta de doi ani, a fost dus de politist la casa mamei sale, in comuna Albota din judetul Arges. Surse din politie sustin ca Cioaca a fost in audienta la seful Inspectoratului General al Politiei pentru a-si motiva cererea de transfer si ar fi sustinut, printre altele, ca sotia nu a fost ucisa de nimeni si ca ar trai, bine mersi, ascunsa pe undeva. In legatura cu acest caz, procurorul Marius Iacob, care instrumenteaza ancheta, a anuntat ca, in sfarsit, ar fi aparut noi indicii. Convins ca Cioaca este ucigasul Elodiei Ghinescu, Iacob asteapta, in cursul zilei de azi, rezultatele analizelor ADN in cazul hainei de politie stropita de sange, gasita in apropiere de Brasov, pentru a afla daca aceasta i-a apartinut lui Cioaca. Indiferent insa de rezultatul analizelor, Iacob a recunoscut ca, in absenta cadavrului, nu poate cere arestarea politistului ci, eventual, poate aduce "o noua caramida care sa sustina piramida acuzatoare". Pe parcursul zilei de ieri, la Brasov au fost audiate mai multe persoane printre care bona copilului lui Cioaca si chiar presupusa amanta a acestuia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.