Astazi vom afla daca inspectia CSM la DNA si numeroasele nereguli ale sectiei conduse de procurorul Tulus au fost doar de dragul presei. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discuta astazi cererea formulata de ministr
Astazi vom afla daca inspectia CSM la DNA si numeroasele nereguli ale sectiei conduse de procurorul Tulus au fost doar de dragul presei. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discuta astazi cererea formulata de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, de revocare a procurorului sef Sectia a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Doru Florin Tulus. Saptamana trecuta, dupa prezentarea raportului Inspectiei Judiciare a CSM privind controlul de fond la DNA, ministrul Justitiei a cerut reintroducerea pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori cererea de revocare din functie a lui Doru Tulus. Ministrul Tudor Chiuariu a declarat, recent, ca solicitarea de revocare din functie a lui Doru Florin Tulus va fi reluata dupa prezentarea concluziilor raportului privind activitatea DNA. Conform unor fragmente din raport aparute in presa, inspectorii au constatat ca in sectia condusa de procurorul Doru Florin Tulus exista deficiente in organizarea, planificarea si controlul activitatii, ce pun in discutie aptitudinile manageriale ale procurorului sef de sectie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.