A mai ramas o singura zi pana la marele meci pentru titlul mondial al semimijlociilor, versiunea IBF. Aflat pe teren propriu, la Montreal, Lucian Bute a reusit sa castige prima repriza a confruntarii cu sud-americanul Berrio. La conferinta de presa
A mai ramas o singura zi pana la marele meci pentru titlul mondial al semimijlociilor, versiunea IBF. Aflat pe teren propriu, la Montreal, Lucian Bute a reusit sa castige prima repriza a confruntarii cu sud-americanul Berrio. La conferinta de presa oficiala, romanul a fost extrem de destins si volubil, lasand o buna impresie celor prezenti. “Sunt aproape de obiectivul meu. Vineri seara, veti vedea un nou campion mondial. Important este sa castig aceasta lupta, indiferent ca este prin KO, prin decizie la limita sau altcumva. Vreau sa castig. Sunt concentrat sa ma impun in fiecare runda. Este planul meu de meci. Sunt pregatit pentru un meci dificil, mai ales ca intalnesc un pugilist bun, care are 10 ani de experienta. Am urmarit pe video meciul sau pentru titlul mondial cu Stieglitz. Loveste puternic cu ambele maini si isi schimba mereu pozitia. Dar sunt pregatit”, a declarat Bute, neinvins in 20 de meciuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.