Inventivi. Ca sa nu mai intarzie la antrenamente din cauza traficului ucigator din Bucuresti, tot mai multi stelisti se muta-n Prelungirea Ghencea Solutia pe care jucatorii "ros-albastrii" au gasit-o este una ideala. Sa se mute impreuna, cat mai apr
Inventivi. Ca sa nu mai intarzie la antrenamente din cauza traficului ucigator din Bucuresti, tot mai multi stelisti se muta-n Prelungirea Ghencea Solutia pe care jucatorii "ros-albastrii" au gasit-o este una ideala. Sa se mute impreuna, cat mai aproape de stadion. Fotbalistii nu duc lipsa de oferte, deoarece in Pre-lungirea Ghencea se construieste masiv, iar preturile sunt croite pentru toate buzunarele. Primii care au profitat de ocazie au fost Ghionea si Goian. Ei si-au cumparat cate un apartament de doua camere intr-un complex rezidential construit de cinci arabi. Acestia le-au luat la "rosu", adica fara finisaje, si au platit 80.000 de euro pentru 80 de metri patrati. Pentru ca afacerea este una foarte buna, Banel Nicolita nu a stat mult pe ganduri si s-a facut vecin cu cei doi fundasi. El a contractat trei astfel de apartamente, de la acelasi constructor, pentru care a scos din buzunar 240.000 de euro. Multumit de investitie, atacantul l-a convins si pe Ni-colae Dica sa vizioneze o locuinta. Modelul Mourinho Stelistii se indreapta usor, dar sigur catre modelul Porto, cand antrenor era Mourinho. In 2004, tehnicianul si-a mutat cei mai importanti fotbalisti (Deco, Ricardo Carvalho, Maniche, Paulo Ferreira, Derlei, Costinha, Jose Bosingwa) in acelasi bloc, intr-o suburbie a orasului numita "Capatul Lumii" (Cabo do Mundo) si a castigat campionatul si Liga Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.