Pretentii. Solista vrea un apartament de cinci stele cu mobila si flori albe, supa cu taitei de casa, iar pentru stafful sau, mamaliga cu sarmale Singurul hotel de cinci stele din Cluj a fost rezervat in totalitate, pentru noaptea de 22 spre 23 octo
Pretentii. Solista vrea un apartament de cinci stele cu mobila si flori albe, supa cu taitei de casa, iar pentru stafful sau, mamaliga cu sarmale Singurul hotel de cinci stele din Cluj a fost rezervat in totalitate, pentru noaptea de 22 spre 23 octombrie, cand cantareata Beyonce va canta pe Stadionul Municipal "Ioan Moina" din oras. Opera Plaza are peste 60 de camere si circa 80 de locuri, exact cat numara colectivul de artisti, tehnicieni si oameni de ordine care o vor insoti la spectacol pe cantareata, care va veni la Cluj cu doua avioane. Acesta a solicitat, in contract, un apartament cu pereti, mobila, lenjerie si flori albe, iar de la restaurantul unde va servi masa, mancare romaneasca, specificand in mod expres supa de taitei de casa. De baut, Beyonce a acceptat racoritoarele si apa marca Pepsi. Pretentiile solistei nu se opresc, insa, aici. In preajma ei nu se va fuma, va avea un impresionant dispozitiv de securitate civil, incepand de la sosirea pe aeroport, iar la stadion va putea sa se adaposteasca intr-o cabina speciala, adusa din Germania cu un trailer de tipul celor folosite pe platourile de filmare mobile. Ieri au inceput lucrarile pentru constructia scenei de pe arena "Ioan Moina". Prima echipa de muncitori a firmei bucurestene Stage Expert, care va amenaja scena, a demolat deja portile vechi de beton pentru a permite intrarea tirurilor cu echipament.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.