Piste. Craioveanul ciopartit se judeca cu un patron doljean, care-l batuse asta-vara Sfasiata de durere, mama tanarului de 30 de ani gasit transat sub doua poduri din Caras-Severin sustine ca nu intelege cine i-ar fi putut vrea raul filului sau. "Le
Piste. Craioveanul ciopartit se judeca cu un patron doljean, care-l batuse asta-vara Sfasiata de durere, mama tanarului de 30 de ani gasit transat sub doua poduri din Caras-Severin sustine ca nu intelege cine i-ar fi putut vrea raul filului sau. "Leontin era foarte linistit. Singurul scandal de care stiu eu l-a avut cu patronul firmei de la care a cumparat, in vara, un Daewoo Espero, Radu Manta", a povestit mama lui Leontin pentru CANCAN. Cunostintele victimei, care fusese sofer timp de zece ani la Directia de Sport Dolj, confirma scandalul si spun ca acesta ar fi pornit de la o jurista din firma lui Manta, care i-a falsificat acestuia semnatura si a vandut masina la un pret mai mic. La cateva saptamani de la tranzactie, mama victimei spune ca fiul sau a fost batut in plina strada de Radu Manta, pe care l-a dat apoi in judecata. Pe aceeasi masina, cu doua nopti inainte de disparitia sa, persoane necunoscute i-au scris lui Leontin amenintarea "Da-ne banii inapoi". Speriat, tanarul a sesizat politia si a mers cu masina la service, pentru a o vopsi. Desi era in concediu, in 4 octombrie, acesta a dus la service si masina de serviciu, o Nubira Combi, ca sa-i repare directia de mers. A ridicat Nubira la ora 13.00, iar de atunci nu a mai fost vazut. "Cand a venit la noi era foarte agitat si mi-a cerut sa repar repede Nubira. Tinea in mana cinci telefoane. A adus atunci si masina lui personala, pe care era scris un mesaj, o inimioara si o sageata cu negru", spune mecanicul Ion Raduca, ultimul care l-a vazut in viata. In vreme ce politistii cauta suspecti, cadavrul lui Ion Leontin Bebu a fost dus aseara la casa parinteasca, pentru inmormantare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.