Handbalista Carmen Amariei Lungu, suspendata pentru o perioada de doi ani din cauza nerespectarii contractului cu "U" Jolidon Cluj, este decisa sa-si caute dreptatea la comisiile EHF. "Am aflat ca sunt suspendata din presa scrisa si de la posturile T
Handbalista Carmen Amariei Lungu, suspendata pentru o perioada de doi ani din cauza nerespectarii contractului cu "U" Jolidon Cluj, este decisa sa-si caute dreptatea la comisiile EHF. "Am aflat ca sunt suspendata din presa scrisa si de la posturile TV, dar si de la ziaristii care m-au sunat. Sunt mai mult decat surprinsa de decizie, in conditiile in care nu mi s-a comunicat nimic, oficial si in scris, dupa cum spune regulamentul. E anormal ca dupa 16 ani de munca, sacrificii si devotament, sa fii suspendat si nici macar sa nu ti se comunice pentru ce", a precizat sportiva prin intermediul unei case de avocatura clujene, acuzand Comisia de Disciplina ca, desi a facut cerere scrisa inca de la inceputul lunii octombire in privinta informatiilor de la dosarul care ar fi stat la baza posibilei sale suspendari, nu a primit raspuns. Amariei-Lungu mai sustine ca-si rezerva dreptul de a ataca decizia, pe care o considera nejustificata, urmand sa-si exercite drepturile in fata forurilor competente si ca va apela, daca e cazul, si la comisiile EHF. "In cazul in care atitudinea FRH va fi in continuare de ignoranta a drepturilor mele, ma vad nevoita sa apelez la organismele EHF, pentru a le face cunoscuta situatia reala si a le solicita interventia", concluzioneaza Amariei-Lungu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.