Comisia Europeana avertizeaza Romania ca a incalcat o serie de prevederi ale Tratatului de aderare in privinta mediului, iar asa-numita procedura de infringement a fost declansata ieri. Daca Bucurestiul nu va reusi sa convinga Bruxellesul de buna sa
Comisia Europeana avertizeaza Romania ca a incalcat o serie de prevederi ale Tratatului de aderare in privinta mediului, iar asa-numita procedura de infringement a fost declansata ieri. Daca Bucurestiul nu va reusi sa convinga Bruxellesul de buna sa credinta, Romania va fi amendata. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie este nerespectarea legislatiei comunitare din domeniul biodiversitatii. Conform unui comunicat de presa al executivului de la Bruxelles, Romania nu a reusit sa stabileasca zone protejate speciale pentru pasarile salbatice migratoare sau in pericol, incalcand astfel directiva UE privitoare la protejarea speciilor de pasari salbatice.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.