Alin Oprea, componentul blond al trupei Talisman, a fost nevoit sa-si dea hainele jos in cadrul unui show incendiar de striptease. Nu a renuntat la muzica, numai ca a acceptat provocarea celor de la „Schimb de vieti“, show difuzat de Nat
Alin Oprea, componentul blond al trupei Talisman, a fost nevoit sa-si dea hainele jos in cadrul unui show incendiar de striptease. Nu a renuntat la muzica, numai ca a acceptat provocarea celor de la „Schimb de vieti“, show difuzat de National TV in fiecare joi la 20.30. Alin a schimbat pentru cateva zile rolurile in viata cu stripperul Erick de la Taboo Boys. In timp ce muzicianul s-a delectat cu prietena stripperului, manechin de profesie, si a participat la repetitiile trupei, unde a invatat sa renunte la haine cat mai frumos si mai senzual, Erick a avut grija de sotia lui Alin si de cei doi copii ai sai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.