Schimbare. Sotia fostului international a renuntat la masina de teren BMW X3 pentru ultimul model de Mercedes ML Fostul manechin se plimba pe strazile Capitalei intr-un autoturism de 70.000 de euro. Paparazzii cotidianului Cancan au surprins-o pe Ad
Schimbare. Sotia fostului international a renuntat la masina de teren BMW X3 pentru ultimul model de Mercedes ML Fostul manechin se plimba pe strazile Capitalei intr-un autoturism de 70.000 de euro. Paparazzii cotidianului Cancan au surprins-o pe Adriana Petrescu la volanul unei masini de teren marca Mercedes ML nou-nouta. Se pare ca aceasta a reusit sa-l convinga pe sotul ei, fostul international Dan Petrescu, sa-i schimbe masina si sa faca o noua investitie in mofturile sale auto. Mercedes-ul este cel de-al doilea autoturism pe care Adriana l-a primit de la antrenorul echipei de fotbal Unirea Urziceni. Pana sa devina posesoarea bijuteriei pe patru roti, Adriana a condus tot o masina mare - un BMW X3, insa, intre timp si-a schimbat gusturile si pretentiile si a devenit admiratoare a marcii Mercedes. Cert este ca Adriana nu a renuntat niciodata la pasiunea sa pentru masinile de teren, spre deosebire de Dana, fosta sotie a internationalului, care era mare amatoare de decapotabile. Prima masina pe care Dan Petrescu i-a daruit-o acesteia din urma a fost un BMW Z3, care, dupa un timp, a fost inlocuit de un Audi A4, de asemenea cabrio. Pregatita sa devina mama Masina nu este singura noutate din viata fostului manechin. Adriana si Dan se pregatesc sa se mute in casa noua. Acestia si-au achizitionat un apartament de lux intr-un imobil din Cartierul Francez care, la inceputul lunii, se afla in stadiul de finisaj. In curand cei doi se vor putea muta in casa noua. Locuinta i-a costat, conform pretului zonei, mai bine de jumatate de milion de euro. Acum ca are masina la care a visat, casa pe care si-a dorit-o dintotdeauna, Adriana mai are sa indeplineasca un singur obiectiv, acela de a deveni mama.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.