Pentru a marca doi ani de existenta a Galeriei Dailog din incinta Primariei Sectorului 2, curatorul Ruxandra Garofeanu a pregatit o noua expozitie, vernisata marti, in prezenta primarului Ontanu. Sunt expuse acuarele si uleiuri semnate de Rodica Mani
Pentru a marca doi ani de existenta a Galeriei Dailog din incinta Primariei Sectorului 2, curatorul Ruxandra Garofeanu a pregatit o noua expozitie, vernisata marti, in prezenta primarului Ontanu. Sunt expuse acuarele si uleiuri semnate de Rodica Maniu. Prima sa expozitie a avut loc in 1911, la Ateneu, alaturi de maestrul sau Nicolae Vermont, si a avut un succes deosebit. A urmat etapa desavarsirii artistice cu vernisaje la expozitiile "Tinerimii artistice" si apoi perioada maturitatii creatoare cu expozitii la Venetia, Barcelona, Siria, Palestina, Bucuresti, Corsica. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.