Invazie. Urmasele lui Decebal si Traian au luat cu asalt Italia Prostituatele din Romania au invadat Italia. Capitala italiana, Roma, este plina ochi de vanzatoare de placeri carnale din tara noastra. Din 492 de femei de moravuri usoare identificate
Invazie. Urmasele lui Decebal si Traian au luat cu asalt Italia Prostituatele din Romania au invadat Italia. Capitala italiana, Roma, este plina ochi de vanzatoare de placeri carnale din tara noastra. Din 492 de femei de moravuri usoare identificate de autoritatile din Roma, nici mai mult nici mai putin de 419 sunt romance. Astfel, doar din luna februarie pana in prezent, agentii de politie din capitala italiana au descoperit 492 de prostituate provenind din diverse colturi ale lumii, 29 dintre acestea fiind minore. Controalele au fost efectuate pe cateva dintre cele mai importante bulevarde din centrul Romei. Din totalul de 492 de prostituate identificate de politia din Roma, 85% provin din Romania, 28 de femei usoare sunt din Republica Moldova, noua provin din Ucraina, patru din Albania, patru din Nigeria, trei din fosta Iugoslavie si doua din Bulgaria. In cautarea unui trai mai bun In Italia, prostitutia individuala este tolerata, desi bordelurile au fost interzise inca din anul 1959. In ultimii ani, tot mai multi romani au ales ca destinatie pentru munca Italia. Unii au reusit sa-si gaseasca de lucru si sa-si asigure un trai decent in Peninsula, in timp ce altii au ales cai mai putin ortodoxe, alegand sa practice prostitutia si sa comita tot felul de delicte. De curand, primarul Romei, Walter Veltroni, a facut publica o statistica deloc magulitoare pentru imigrantii romani aflati in Italia. Astfel, din 3.557 de arestari operate in ultimele opt luni, 2.689 de suspecti sunt de nationalitate romana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.