Astazi, de la ora 21.15 (TVR 1), pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, echipa Romaniei nu are o alta varianta decat victoria. Situatia din grupa si valoarea adversarului sunt doar doua din argumentele care indeamna la optimism, cu toate ca gazde
Astazi, de la ora 21.15 (TVR 1), pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, echipa Romaniei nu are o alta varianta decat victoria. Situatia din grupa si valoarea adversarului sunt doar doua din argumentele care indeamna la optimism, cu toate ca gazdele de astazi au prins putin curaj dupa victoria obtinuta in deplasare in partida cu Belarus. Diferenta de valoare este insa uriasa, oricat de multa dorinta de afirmare ar avea studentii, afaceristii, postasii si profesorii care compun nationala Luxemburgului, sansele ca ei sa obtina un rezultat bun fiind infima. Mai ales ca pana acum in confruntarile directe nu au reusit sa ne marcheze nici un gol. Selectionerul a gasit deja solutii pentru inlocuirea celor trei jucatori suspendati, Mutu, Codrea si Nicolita, urmand sa schimbe si sistemul de joc, mizand, asa cum este normal, mai mult pe ofensiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.