Dupa investigatii amanuntite, politistii din Caras Severin au reusit in timp-record sa identifice cadavrul gasit transat sub doua poduri din judet. Sambata seara, un localnic din comuna Constantin Daicoviciu a anuntat politia ca sub un pod de pe dru
Dupa investigatii amanuntite, politistii din Caras Severin au reusit in timp-record sa identifice cadavrul gasit transat sub doua poduri din judet. Sambata seara, un localnic din comuna Constantin Daicoviciu a anuntat politia ca sub un pod de pe drumul DN 6 a gasit trunchiul unui barbat infasurat intr-un covor.
Grupa operativa a IPJ Caras Severin s-a deplasat la fata locului si a stabilit ca este vorba despre un barbat transat. Lipseau capul, membrele inferioare si bratele.
A fost periata toata zona si s-a stabilit ca individul nu a fost omorat acolo. Peste noapte, cercetarile au fost sistate, dar politistii au ramas in zona.

Dimineata, politistii au reluat scotocirile si au gasit si celelalte parti ale corpului: capul, bratele si picioarele, sub un alt pod din apropiere. Cadavrul intrase in stare, de putrefactie a dar politistii au reusit sa preleveze amprentele.
Au verificat baza de date AFIS si au stabilit ca omul nu intrase niciodata in conflict cu legea.
S-a declansat o operatiune contracronometru si s-a luat legatura cu inspectoratele judetene de politie vecine. Dupa intocmirea portretului robot s-a reusit identificarea victimei: Ion Leontin Bebu, in varsta de 29 de ani, necasatorit, care a fost dat, de parinti, disparut pe 4.10.2007.
Ion Leontin era soferul Agentiei Nationale pentru Sport - Directia Judeteana Dolj.

Disparut de la inceputul lunii
Pe data de 4.10.2007, parintii lui Ion Leontin Bebu au sesizat politia ca baiatul lor a disparut. Ofiterii doljeni din cadrul Serviciului Urmariri au demarat imediat procedurile specifice, dar nu au avut nici un rezultat. Cercetarile lor s-au intersectat cu cele ale politistilor din Caras Severin care cautau sa afle identitatea cadavrului transat.
Puse cap la cap toate informatiile din cele doua dosare - cel de disparitie si cel de omor deosebit de grav - s-a stabilit ca este vorba de una si aceeasi persoana in ambele lucrari. Pentru a elimina orice suspiciune, politistii au comparat amprentele si vestimentatia lui Ion Leontin Bebu din data disparitiei.
Acestea corespund suta la suta. Politistii au stabilit ca omul nu avea dusmani si nici anturaj.

'Niciodata nu a facut probleme>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.