“Dumnezeule, Tu cel care-i inchizi pe cei care gresesc si pe cei ridicoli, de ce le-ai dat drumul romanilor pe pamant?”, s-au intrebat bulgarii, cu mainile ridicate spre cer in forma chiparosului. Raspunsul la intrebare este foarte simpl
“Dumnezeule, Tu cel care-i inchizi pe cei care gresesc si pe cei ridicoli, de ce le-ai dat drumul romanilor pe pamant?”, s-au intrebat bulgarii, cu mainile ridicate spre cer in forma chiparosului. Raspunsul la intrebare este foarte simplu. Si cum Dumnezeu era prea ocupat sa le raspunda in momentul lor de zbucium maxim, facem pe purtatorii Lui de cuvant si ii lamurim: “Ca sa nu jucati voi la Euro 2008”. Raspunsul se va traduce in limbajul universal al fotbalului in noiembrie, la Sofia. Cel care il va transmite va fi chiar Mutu, “cunoscatorul intr-ale cocainei”. Va trage linie, cum se spune. Petkov, Anghelov, Berbatov si toti ceilalti “ovi” ar trebui sa ne multumeasca. Isi vor putea vedea linistiti de irigarea castravetilor in vara anului viitor, cand echipele mari se vor strange in Austria si Elvetia.Ce putem sa le uram bulgarilor?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.