Rezultatul oficial al analizelor privind grupa sangelui gasit pe uniforma de politie ridicata de anchetatori din rapa din apropierea localitatii brasovene Rasnov vor fi gata cel mai devreme in seara asta sau, cel tarziu, maine dimineata. Neoficial,
Rezultatul oficial al analizelor privind grupa sangelui gasit pe uniforma de politie ridicata de anchetatori din rapa din apropierea localitatii brasovene Rasnov vor fi gata cel mai devreme in seara asta sau, cel tarziu, maine dimineata. Neoficial, expertii Institutului de Criminalistica din IGPR au concluzionat ca uniforma respectiva contine ADN-ul lui Cristian Cioaca, unicul suspect al Parchetului General ca si-ar fi ucis sotia avocata. Informatia, furnizata pe surse de judiciaristi de la Bucuresti, nu a fost confirmata oficial de catre procurorul Marius Iacob, care instrumenteaza ancheta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.