Gheorghe Hagi nu a mai putut inghiti umilinta fostului sau patron din Ghencea si a iesit la contraatac. Probabil, cuvintele grele adresate lui Gigi Becali, de cele mai multe ori fara a-i pronunta numele, vin in urma ofertei concrete pe care „R
Gheorghe Hagi nu a mai putut inghiti umilinta fostului sau patron din Ghencea si a iesit la contraatac. Probabil, cuvintele grele adresate lui Gigi Becali, de cele mai multe ori fara a-i pronunta numele, vin in urma ofertei concrete pe care „Regele” o are din Turcia, de la Trabzonspor, gratie careia ar putea sa se distanteze pentru o perioada de fotbalul romanesc. “A spus ca puneam rugina pe Steaua. Nu pot accepta. Eu am adus glorie Stelei. Cred ca el e cel care duce Steaua spre rugina, prin tot ce face: sa jigneasca si sa umileasca tot ce are Steaua mai bun. El profita de istoria Stelei. Toti care au facut glorie la Steaua au fost jigniti, dati afara. Lacatus, Iordanescu, Piturca, Balint, Tudorel Stoica, Dumitru, ceilalti antrenori, patrimoniul Stelei... Valorile Stelei sunt denigrate, jignite, la fel si spectatorii. E singurul patron din lume care are puterea sa le spuna suporterilor: 'Afara, n-am nevoie de voi!>> Ca are bani, putere, asa spune (...) Pe mine m-a folosit mereu, recunosc, are acea sclipire, stie sa foloseasca oamenii, s-a adaptat foarte bine. Pomeneste de cineva care e sus, o sa-l vada. Ce explicatii poate sa dea vi zavi de Biserica la cate a spus despre mine? Ce mai poate inventa? I-am dat totul, stie bine, el nimic”, a declarat Hagi la emisiunea “Nasul” de la B1 TV.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.