Aflat in Romånia pentru a sustine un concert la Iasi, cåntaretul italian Al Bano Carisi s-a simtit rau atåt inainte, cåt si dupa ce a urcat pe scena. La hotelul unde a fost cazat italianul a fost solicitata o ambulanta de dou
Aflat in Romånia pentru a sustine un concert la Iasi, cåntaretul italian Al Bano Carisi s-a simtit rau atåt inainte, cåt si dupa ce a urcat pe scena. La hotelul unde a fost cazat italianul a fost solicitata o ambulanta de doua ori. Albano a venit in Romånia insotit de fiica sa si a fost coplesit cu cadouri si atentii la sediul municipalitatii din Iasi.

Cantaretul italian Al Bano a fost invitat, duminica seara, sa sustina un concert la Iasi, cu ocazia sarbatorii Sfintei Cuvioasei Parascheva. Probabil ca zborul indelungat pe care l-a facut ca sa ajunga la Iasi i-a cauzat artistului probleme de sanatate. Pentru ca nu exista o cursa directa Roma-Iasi, Al Bano a facut o escala in Bacau si abia apoi a ajuns in capitala Moldovei. Dupa o asemenea excursie, italianul a avut nevoie de ingrijiri medicale, la fel si in noaptea de dupa spectacol. O ambulanta a fost solicitata de doua ori la hotelul in care a fost cazat artistul. Incidentele au fost trecute sub tacere la insistentele celor din staff-ul artistului, dar s-a aflat ca Al Bano racise cu putin timp inaintea. In plus, cåntaretul a a avut si serioase probleme digestive , suferind de mai multa vreme de gastroenterocolita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.