Daca citesti anunturile publicitare, te ingrozesti. Zeci, chiar sute dintre acestea propun, in ultimele doua saptamani, meditatii particulare la romana si matematica pentru elevii de clasele a VII-a si a VIII-a, care urmeaza sa sustina tezele cu sub
Daca citesti anunturile publicitare, te ingrozesti. Zeci, chiar sute dintre acestea propun, in ultimele doua saptamani, meditatii particulare la romana si matematica pentru elevii de clasele a VII-a si a VIII-a, care urmeaza sa sustina tezele cu subiect unic, cu valoare de capacitate. Fenomenul este explicabil, deoarece ne-am asteptat ca „tezele lui Adomnitei“ sa bulverseze sistemul de pregatire a micutilor elevi din gimnaziu. Ceea ce ni se pare induiosator este faptul ca aceasta explozie de pe piata meditatiilor trebuie privita sub doua aspecte. Pe de o parte, asistam la „foamea“ profesorilor de a mai castiga ceva bani, ca efect al scumpirilor din ultima vreme si al continuarii unei stari de saracie, in ciuda asa-ziselor majorari salariale, iar pe de alta parte, isteria parintilor care forteaza conducerile scolare, presandu-le, sa organizeze contra cost meditatii la clase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.