Victoria cu Olanda a provocat un val de simpatie care i-a izbit pe tricolori in piepturile vanjoase. Cei mai zelosi in a ridica osanale pentru jucatorii lui Piturca au fost tocmai aceea care pana mai ieri ii injurau vartos si se plangeau de lipsa de
Victoria cu Olanda a provocat un val de simpatie care i-a izbit pe tricolori in piepturile vanjoase. Cei mai zelosi in a ridica osanale pentru jucatorii lui Piturca au fost tocmai aceea care pana mai ieri ii injurau vartos si se plangeau de lipsa de valoare a actualei generatii. Cum echilibrul nu se mai poarta, nu este in trenduri, respectivii nu au nici o problema in a sari de la o extrema la alta. Chiar in urma cu o luna, dupa infrangerea cu Germania, de la Liga si Federatie s-au ridicat moralisti care spuneau ca nu ne putem bate cu granzii Europei, ca lui Mutu&Co. iar li s-a urcat succesul la cap, ca avem echipa sa batem doar Belarusul si Albania. Acum, catavencii de serviciu au schimbat discursul. Acest lucru nu a facut decat sa starneasca zambete amare din partea jucatorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.