Selectionata de tineret a Romaniei va juca azi la Iasi impotriva reprezentativei similare a Frantei. Meciul, decisiv pentru calificarea in Play-Off-ul CE din 2009, va incepe de la ora 17:00 (TVR 2).     Romania ocupa locul secund in Grup
Selectionata de tineret a Romaniei va juca azi la Iasi impotriva reprezentativei similare a Frantei. Meciul, decisiv pentru calificarea in Play-Off-ul CE din 2009, va incepe de la ora 17:00 (TVR 2).     Romania ocupa locul secund in Grupa a 10-a, la trei puncte in spatele Frantei, care are insa un meci mai mult disputat. Prima clasata din fiecare grupa si cele mai bune patru echipe de pe locul doi vor juca in Play Off-ul de calificare la CE-2009.     INVINCIBILITATE. Selectionerul Emil Sandoi isi doreste ca formatia sa sa ramana neinvinsa in aceasta campanie de calificare si dupa meciul cu Franta. "Nationala de tineret a Romaniei este pe un drum bun. De noua meciuri suntem neinvisi. In preliminarii am obtinut doua victorii si un egal in Franta. Vreau sa ne pastram invincibilitatea. Intalnim un adversar puternic, care s-a impus vineri cu 4-0 in fata Bosniei, dar a si jucat cu un om in plus din minutul 55. Oricum, Franta ramane o forta a Europei la acest nivel. Multi dintre jucatorii actualei generatii a Frantei au fost campioni europeni la Under-17 si Under-18", a spus Sandoi.     ADVERSARI. Antrenorul René Girard a decis sa renunte la serviciile a doi jucatori accidentati, Clément Chantome si Maxime Josse. De asemenea, Ben Arfa a fost promovat la echipa de seniori, el inscriind si un gol in partida de sambata cu Faroe. Meciul Romania - Franta va avea loc pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi si va fi condus de o brigada olandeza, cu Sebastian Nijhuis la centru. Echipa probabila a Romaniei: Tatarusanu - Scutaru, Tudose, Mardare, Sepsi - Deac, Ropotan, Bicfalvi, Keseru - Torje, B. Stancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.