Marcel Ilie, tatal lui Adrian Ilie, actualul manager al Stelei, a vorbit despre trecutul, prezentul si viitorul celor doi copii ai lui. S-a aratat multumit de faptul ca Adrian s-a realizat, insa regreta ca baiatul cel mic, Sabin, nu a reusit sa prof
Marcel Ilie, tatal lui Adrian Ilie, actualul manager al Stelei, a vorbit despre trecutul, prezentul si viitorul celor doi copii ai lui. S-a aratat multumit de faptul ca Adrian s-a realizat, insa regreta ca baiatul cel mic, Sabin, nu a reusit sa profite de castigurile mari pe care le-a avut. „Nea Marcel“, cum este cunoscut prin Craiova, este pensionar de razboi si isi petrece timpul ducandu-se la pescuit sau la meciuri din judet.

- Domnule Marcel Ilie, spuneti-ne un moment de referinta din viata lui Adrian!
- Debutul in Divizia A m-a bucurat foarte mult, intr-un meci cu Farul, cand juca la Electroputere. Cel mai dificil episod al carierei lui s-a consumat cand era la Valencia si s-a accidentat. In acea perioada era intr-o forma foarte buna.
- Cum vedeti actuala postura a lui Adrian Ilie de la Steaua?
- El este de fapt tot impresar. Functia de manager nu il prinde.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.